Nyári tábor 2021

"Boldogság-sziget" tábor gyerekeknek

Nyári napközink csodás környezetben és kis csoportban nyújt remek lehetőséget arra, hogy gyermekeitek részt vegyenek egy különleges kalandban.

Adrienn és én tanítók és coachok vagyunk. Munkánk során sokszor tapasztaltuk, hogy mind a gyermekek, mind a felnőttek nagyon nehezen beszélnek az érzéseikről, a lelkükben zajló történésekről. Pedig tudjuk, mentális egészségünk egyik fontos pillére, hogy megismerjük, megértsük, mi miért történik bennünk.

A nyári napközis tábor nem csak a dolgozó szülőknek nyújt segítséget, de a gyerkőcök lelki fejlődésében is. Játékos keretek között beszélgetünk olyan komolyabb dolgokról, mint a hála vagy a kudarc érzésének kezelése, vagy a feszültségoldás. 

A fejlesztés mellett természetesen adózunk a szórakozásnak is: játszunk, sétálunk, izgalmas foglalkozásokon veszünk részt. 

Csatlakozzatok hozzánk gyermekeddel!

adrienn es eszter

Miről szól a tábor?

Az 5 nap alatt 4 érzéssel ismerkedünk meg, gyakoroljuk a feszültségoldást és a hála érzését. Beszélünk örömről, bánatról és a kudarcról is. A táborban a lelki élet mellett természetesen jócskán foglalkozunk majd földi dolgokkal is.

Minden nap jógázunk, relaxálunk, kézműveskedünk, sétálunk, játszótérre megyünk, és nagyon-nagyon sokat beszélgetünk.

A pihenőidőt is aktívan töltjük majd, sétával, játékkal, beszélgetéssel.

Hisszük, hogy az 5 napig tartó utazás befejeztével csemetéitek tisztában lesznek értékeikkel, jó tulajdonságaikkal, megtanulják, mit hogyan tegyenek, ha valami nem sikerül azonnal, és hálásak lesznek mindazért, amit ti, a szüleik tesztek értük.

Szeretettel várjuk érdeklődéseteket!

a

Az együtt töltött idő alatt

Nagyon fontos számunkra a nyugalom, ezért, ha egy-egy tevékenységbe belemerülnek a gyerekek, hagyjuk őket játszani, nem sietettünk semmit. A tábor nem iskolai tábor, nem tanulunk, nem a padban ülünk. Igazodunk a táborlakók életkorához is, ha több az elsős- másodikos, akkor játékosabban közelítjük meg a témákat, ha a kiskamaszok lesznek többen, akkor humorral és kicsit felnőttesebben. Igyekszünk olyan kézműves tevékenységeket kitalálni, amik a fiúkat is felvillanyozzák!

A táborban sportos viselet, váltócipő, és esetleg váltóruha és kulacs jól jön!

Ha tudjátok, a telefont hagyjátok otthon! 😊

Helyszín és időpontok

Esztyoga Stúdió, Budapest, Nyugati tér 9. 2. emelet 5/a. 

2021. július 5-9.

2021. augusztus 9-13.

Hasznos tudnivalók

A tábort minden nap 8-16 óra között rendezzük meg.

6 és 10 év közti gyerekeket várunk

Napi 3 étkezést biztosítunk a gyermekeknek (tízórai, ebéd, uzsonna)

Helyszín: Esztyoga Stúdió, Budapest, Nyugati tér 9. 2. emelet 5/a.

A tábor ára: 44 900 Ft. A jelentkezést 25.000 Ft előleg utalásával tudod véglegesíteni.

Testvéreknek 5000 Ft kedvezményt biztosítunk

Részletes program

1. nap: Ki vagyok én? Ki vagy te? + -

Ez a nap az ismerkedésé, a bizalomépítésé. A témához kapcsolódó játékos feladatokkal, névtanulási gyakorlatokkal, bemutatkozással indítunk. Ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát, közösen fogjuk megalkotni a szabályainkat, megbeszéljük a napirendet. Kézműveskedünk, jógázunk, levegőzünk.

2. nap: Ismeritek Feszültkét? + -

A feszültség nagyon jelen van az életünkben. Kedden erről fogunk beszélgetni. Stresszoldó, feszültségoldó gyakorlatokat tanítunk a gyerekeknek. Vendégségbe érkezik hozzánk FESZÜLTKE, aki egy bennünk alvó, vagy éppen ébren lévő kismanó. Nem marad el a mai jóga sem és a délutáni kézműveskedés, séta sem.

3. nap: Mit rejt a szeretetbefőtt? + -

A boldogságról szól a napunk. Összegyűjtjük mikor, mitől lehetünk boldogok. A mai nap központi gondolata, hogy nem csak a tárgyi dolgoknak lehet örülni. Örömet okozhat, ha segítünk adunk másoknak. Beszélünk arról, hogy örök-e a boldogság? Megismerkedünk a mind fullnes-szel, persze a gyermekek nyelvére lefordítva. Ma szeretet befőttet készítünk és relaxálunk, jógázunk, játszunk a szabadban.

4. nap: Amikor felhős lesz az ég! + -

A boldogság nem örök, vannak rossz napok időszakok, nehéz helyzetek. Ezt már a gyermeknek is érdemes tudniuk. Ennek a napnak a célja, hogy a lelkiizomzatot elkezdjük építeni. Megküzdési módszereket mutatunk a gyerekeknek a nehézségek idején. Beszélünk, kudarcról, bánatról, szomorúságról, félelemről és azok megéléséről, elűzéséről.

5. nap: Te egy csoda vagy! + -

Minden gyermeknek tudnia kell, hogy ő, úgy ahogy van, egy megismételhetetlen csoda! Tisztában kell lennie azzal, hogy mik azok a képességek, amikben ő kiemelkedő, mik azok, amiben jó, és tudnia kell azt is, hogy miben kell még fejlődnie. Az utolsó nap az önbizalom erősítéséről szól. A délután során ünnepélyes keretek között bezárjuk a tábort, elköszönünk egymástól! A délután más lesz, mint eddig.

A jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók

Kérjük, hogy az első napon a gyerekek hozzák magukkal a kitöltött jelentkezési lapot, amit a lenti gombra kattintva tölthetsz le. 

A táborról a tájékoztatót kérjük, hogy alaposan olvasd át – a gombra kattintva letöltheted a tájékoztatót.

A táborra jelentkezni az alábbi űrlapon tudtok – ennek kitöltése után felvesszük veled a kapcsolatot. 🙂 

A foglalkozásokon az alábbi a könyvet használjuk:

 Hisszük, hogy az 5 napig tartó utazás befejeztével csemetéitek tisztában lesznek értékeikkel, jó tulajdonságaikkal, megtanulják, mit hogyan tegyenek, ha valami nem sikerül azonnal, és hálásak lesznek mindazért, amit ti, a szüleik tesztek értük.

Szeretettel várjuk érdeklődéseteket!

Várjuk jelentkezéseteket!

Várunk sok szeretettel minden gyermeket (és szüleiket) jógaóráinkon! Coaching szolgáltatásaink pedig az egész családnak segítséget nyújthatnak.

Látogass el Facebook-oldalunkra!