a

Csapatunk

Néhány szó rólunk

Mazsuné Kelemen Eszter, tanító, gyermekcoach és jógaoktató

2006-ban szereztem tanítói diplomát, majd az azt követő években egy általános iskolában alsósokat tanítottam. Mindig is érdekelt a gyermeki lét, gondolkodásuk, viselkedésük. 2014 óta jógázom és érdeklődöm mélyebben a jóga világa és kulturális háttere iránt.

Három gyermekem megszületése után döntöttem úgy, hogy a kisebb korosztály irányába nyitok, egy olyan foglalkozással, ami mind testi, mind lelki fejlődésüket szolgálja, ezért a pedagóguspályát kiegészítve gyerekjóga-oktató lettem. Úgy vélem, hogy a jógára és a jógával elérhető nyugalomra a gyerekeknek is nagyon nagy szükségük van.

Az óráimat nagyon játékosan, mesébe szőve építem fel. A gyerekek a jógán megtanulják belső feszültségeiket oldani, befelé figyelni, elcsendesedni, relaxálni, melyek nélkülözhetetlenek az idegrendszer és az immunrendszer helyes működéséhez. Elsajátítjuk a helyes légzés alapjait is.

Az ászanák végrehajtásakor szimmetrikusan erősödnek és nyúlnak az izmok, ezáltal javul a gyermek testtartása és mozgáskoordinációja. A gyakorlások során a testséma fogalma is könnyebben kialakul.

a

Témák, melyek feldolgozásában segítségedre lehetek

Gyermekcoachként várlak minden, a gyermeked viselkedésével, megváltozott élethelyzetekkel kapcsolatos nehézség esetén. Ha szeretnéd jobban megismerni, hogyan, illetve milyen témákban segítek, kattints át a gyermekcoaching oldalra!

Tanulási problémák megoldása
tanulasi nehezseg
Érzelmek a gyermekek életében
Szociális kapcsolatok az iskolában
Továbbtanulási ötletek
tovabbtanulasi otletek
Kütyühasználat ésszerűen
Elváltak a szüleim

Fekete Adrienn tanító, life és családcoach

fekete adrienn coach

Család coachként nem az észt osztom. Inkább támogatlak titeket abban, hogy elég jó szülők lehessetek. Olyan anyukák és apukák, akik biztosnak érzik magukat szülői szerepükben. Családi életük a nyugiról, a konfliktusok megoldásáról, a kiegyensúlyozott, bizalommal teli hétköznapokról szól. Majdnem mindig. 🙂

Olyan szülők, akik törekszenek a türelemre, a figyelemre, odaadásra, de azt is elfogadják, amikor ez nem sikerül. Tudják azt, hogy a nehézségek -akár akarjuk, akár nem – hozzátartoznak az életükhöz. Szóval nem a rózsaszín álmot kergetik, hanem elégedetten élik az életüket.

Majdnem mindig. 🙂 

Szerintem ez több, mint elég.

                                      Szeretettel várlak!

a

Témák, melyek feldolgozásában segítségedre lehetek

Családcoachként számtalan témában fordulhatsz hozzám. Ha szeretnéd jobban megismerni, hogyan, illetve milyen témákban segítek, kattints át a családcoaching oldalra!

Kamaszodik a gyerekem
kamaszodik a gyerek
Mi van, ha az apa megy gyesre?
apa kislannyal
Párkapcsolat a gyermek születése után
Család vagy karrier?
Munkamegosztás a családban
munkamegosztas a csaladban
Elfogy a türelmem…
veszekedes
a

Balla Lilla jógaoktató

Tíz évvel ezelőtt egy önkéntes programban tapasztaltam meg először, hogy milyen varázsa van a gyerekekkel való foglalkozásnak – ez a tapasztalás pedig azóta is megunhatatlannak bizonyul. Az évek során elsősorban nehezebb élethelyzetben lévő gyerekekkel és családokkal dolgoztam különböző civil szervezeteken keresztül. A szabadidős programok, korrepetálások, csoportos és egyéni foglalkozások során meggyőződésemmé vált, hogy a gyerekek máshoz nem fogható módon tanítanak, és olyan csodákat képesek hozni az életbe, amikért felnőttként rendkívül hálásak lehetünk. Felelősek vagyunk azért, hogy tápláljuk ezt a csodát, és az egyik legfontosabb feladatunk, hogy olyan világot teremtsünk számukra, amiben a lehető legtovább maradhatnak önazonosak, őszinték és kíváncsiak.